logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Buy HONOR Watch ES

SELECT YOUR COUNTRY OR REGION

HONOR Watch ES HONOR Watch ES
HONOR Watch ES

Stil u pokretu

1.64" AMOLED ekran osetljiv na dodir1 | Lični virtuelni trener | 24/7 praćenje pulsa

*Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja u HONOR laboratoriji. Pogledajte sat za stvarnu veličinu.
*HONOR Watch ES nije dizajniran da bude medicinski uređaj i nije namenjen za dijagnozu, lečenje niti prevenciju bilo koje bolesti.
Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

1.64" AMOLED ekran osetljiv na dodir

Odnos ekrana i tela 70%
326 PPI

HONOR Watch ES

95 režima za trening

Automatsko prepoznavanje treninga

HONOR Watch ES

Animirani virtuelni trener

12 animiranih časova
44 animirana pokreta

HONOR Watch ES

24/7 praćenje pulsa

Opremljen TruSeen™ 4.0 tehnologijom
Daje blagovremene uzbune o povišenim
ili abnormalnim rezultatima

HONOR Watch ES

Praćenje stresa i sna

TruRelax™ tehnologija
TruSleep™ 2.0 tehnologija

HONOR Watch ES

Baterija od 10 dana

30 minuta brzog punjenja je
dovoljno za nedelju dana standardne upotrebe

HONOR Watch ES
HONOR Watch ES HONOR Watch ES

1,64" AMOLED
ekran osetljiv na dodir1

Ekran punih boja bez okvira isporučuje žive vizuelne elemente koji automatski podešavaju svetlinu u skladu sa ambijentalnim osvetljenjem za čitljivost tokom celog dana. Složeni 2,5D stakleni poklopac je prijatan za oči i gladak na dodir.

HONOR Watch ES

1,64" displej

HONOR Watch ES

326 PPI

HONOR Watch ES

2,5D staklo

HONOR Watch ES

Tač displej

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Lak i vazdušast
na vašem zglobu2

Debljina kućišta za sat se meri na samo 10,7 mm, zajedno sa ramom širine 30 mm koji čini da sat savršeno odgovara vašem zglobu.

Kaiševi za svaki stil

Kaiševi koji se lako postavljaju su dizajnirani da odgovaraju svakoj ličnosti i stilu - od sportskog do neformalnog, čak i futurističkog.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES
HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Personalizovano lice sata3

Postavite omiljenu fotografiju kao lice sata. Sada možete prilagoditi čak i glavno lice sata odabirom samo onih podataka koje želite da vidite. Sa ekranom koji je uvek uključen, možete proveriti vreme i personalizovane podatke bilo kada i gde god.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

12 animiranih
kurseva za trening

Previše ste zauzeti da krenete u teretanu? HONOR Watch ES ima rešenje sa 12 animiranih kurseva4 44 standardnih animacija za kretanje tela, uključujući brzi trening u kancelariji i trening trbušnih mišića.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Automatsko
prepoznavanje
treninga

Automatski prepoznaje kada trčite spolja/unutra, šetate napolju/unutra, veslate ili ste na eliptičkoj mašini. Vaš težak rad neće ostati neprimećen!

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

95 različitih
režima treninga5

Bez obzira na to da li ste više za treninge na otvorenom ili zatvorenom, uvek postoji opcija za vas. HONOR Watch ES dolazi sa 10 profesionalnih režima treninga – uključujući hodanje, trčanje, vožnju bicikle, plivanje – nudi fitnes praćenje visokog nivoa sa personalizovanim vođenjem. Takođe možete pronaći omiljene treninge iz jednog od 85 prilagođenih režima treninga koji će vam pomoći da ostanete aktivni i angažovani.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Personalizovano
vođenje posle treninga

HONOR Watch ES prati delotvornost režima vaše obuke i pruža personalizovane instrukcije i preporuke, na osnovu indikatora u realnom vremenu uključujući otkucaje srca i utrošene kalorije.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Baterija od 10 dana
na jednom punjenju

HONOR Watch ES baterija traje do 10 dana na jednom punjenju. Ako se baterija isprazni, 30 minuta brzog punjenja može da je napuni za nedelju dana standardne upotrebe6.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Omogućava vam da se opustite,
Uljuljka vas u san

HONOR Watch ES pokreće TruSleep™ tehnologija koja se specijalizovala za naučne faze sna (duboki, laki, REM san i budan) i analizu disanja, za praćenje sna visokog nivoa na pogled. Personalizovane procene i preporuke7 daju kritičan uvid kako bi vam pomogle da postignete bolji kvalitet sna.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

24/7 praćenje pulsa8

TruSeen™ 4.0 monitor pulsa poslednje tehnologije koristi optimizovanu optičku putanja i algoritme praćenja za pribavljanje očitavanja velike preciznosti, pružanje kontinuiranog nadzora, sa blagovremenim uzbunama o povišenim ili abnormalnim rezultatima.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

SpO2 Monitor

SpO2 Monitor9 prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku, što čini HONOR Watch ES zgodnim referentnim okvirom za respiratorno blagostanje kada se trenira na otvorenom ili na velikim visinama.

Praćenje stresa

HONOR Watch ES vam omogućava da upravljate svakodnevnim stresom sa TruRelax™,10 što umiruje vaš um serijom vežbi za disanje u aplikaciji za disanje.

HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Redefinisana
pametna
pogodnost

Jednostavno podignite zglob da pregledate dolazeće pozive, nove poruke i kalendarske događaje.

Kevin: Odgovorite na ovaj
događaj.
Lusi: Hajdemo u bioskop!
HONOR Watch ES HONOR Watch ES

Još korisnih pametnih funkcionalnosti

Koristite HONOR Watch ES da proverite vremensku prognozu, kontrolišete reprodukciju muzike11 ili izvršite druge operacije bez napora, kao i da ostanete priključeni čak i kada se odjavite.

1. Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja u HONOR laboratoriji. Pogledajte sat za stvarnu veličinu.

2. Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja u HONOR laboratoriji. Telo sata je 10,7 mm u najtanjoj tački, a ukupna debljina je 12,3 mm.

3. Prodavnica za lice sata je dostupna na Android uređajima i nije podržana na iOS sistemu. Prilagođavanje lica sata je podržano samo na određenim modelima sata.

4. Fitnes kursevi se stavljaju na raspolaganje nakon nadogradnje sistema preko OTA.

5. Režim za vožnju bicikle na otvorenom je podržan samo na telefonima sa MagicUI 1.0 / iOS 9.0 ili novijim sistemom.

6. Podaci su zasnovani na rezultatima ispitivanja u HONOR laboratoriji, sa omogućenim TruSleep™ i TruSeen™ tehnologijama. Stvarno vreme upotrebe može varirati u zavisnosti od postavki i preferenci korišćenja. HONOR Watch ES ima bateriju do 7 dana ako se dosta koristi sa omogućenim TruSleep™ i praćenjem pulsa.

7. Personalizovane preporuke povezane sa spavanjem su dostupne samo u određenim zemljama i regionima.

8. Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

9. Dostupnost SpO2 monitora varira u zavisnosti od tržišta i regiona. SpO2 Monitor nije dizajniran da bude medicinski uređaj i nije namenjen za dijagnozu, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti. Sve podatke i merenja treba koristiti samo za ličnu referencu.

10. TruRelax™ je dostupan samo na Android uređajima. iOS uređaji nisu podržani.

11. Kontrola reprodukcije muzike nije podržana kada se sat poveže sa iOS sistema.

Izjava

1. Podaci prikazani na ovom uređaju se koriste samo kao referenca a ne za medicinsku upotrebu.

2. Dostupnost nekih funkcija može zavisiti od teritorije. Slike proizvoda i sadržaj displeja na prethodnim stranama se pružaju samo kao referenca. Stvarne funkcije i specifikacije proizvoda (uključujući ali ne ograničavajući se na izgled, boju i veličinu), kao i sadržaj displeja (uključujući ali ne ograničavajući se na pozadine, UI i ikonice), mogu varirati.

3. Svi podaci na prethodnim stranicama su teoretski podaci dobijeni u HONOR internim laboratorijama putem ispitivanja sprovedenih u određenim uslovima. Za više informacija, pogledajte navedene detalje proizvoda. Stvarni podaci mogu varirati usled razlika pojedinačnih verzija, softverskih verzija, uslova aplikacije i faktora okruženja. Svi podaci podležu stvarnoj upotrebi.

4. Usled promena u realnom vremenu u vezi sa serijama proizvoda, proizvodnjom i faktorima nabavke, u cilju pružanja preciznih informacija o proizvodu, specifikacijama i funkcijama, HONOR može izvršiti promene u realnom vremenu u pogledu tekstualnih opisa i slika na prethodnim informativnim stranama, tako da odgovaraju učinku proizvoda, specifikacijama, indeksima i komponentama stvarnog proizvoda. Informacije o proizvodu podležu promenama i izmenama bez prethodnog obaveštenja.

5. TruSleep lista podržanih jezika:

Podržani jezici:

Pojednostavljeni kineski, amharski, arapski, asamski, danski, nemački, grčki, engleski (Ujedinjeno Kraljevstvo), engleski (Sjedinjene Države), španski (Španija), španski (Brazil), finski, francuski, gudžarati, italijanski, japanski, kanadski, korejski, maithili, maorski, malajalamski, mongolski, maratski, malajski, norveški, holandski, orijski, pandžabski, poljski, portugalski (Brazil), portugalski (Portugalija), rumunski, ruski, švedski, svahili, tamilski, telugu, tajlandski, turski, vijetnamski, tradicionalni kineski (HK) ), tradicionalni kineski (Tajvan)