TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开

HONOR Connect

Dozvolite svojim uređajima
da se umreže.

HONOR Connect HONOR Connect HONOR Connect HONOR Connect HONOR Connect

Svaki proizvod ovde može vaš život učiniti pametnijim i živopisnijim: udobno gledanje filmova, vežbanje s lakoćom, efikasan rad i kreiranje bez granica. Istovremeno možete da uživate u iznenađujućem iskustvu. Funkcija HONOR Connect omogućava pametno usklađivanje između uređaja i na taj način vam otvara vrata novog sveta.

Uz ovu funkciju vaš laptop i mobilni telefon se mogu umrežiti bez ponovnog preuzimanja aplikacija i pritom neće biti potrebno da se više puta prijavljujete na više uređaja.

Multi-screen opcija omogućava da se ekran mobilnog telefona prikazuje na radnoj površini laptopa i njime možete upravljati direktno pomoću miša ili ekrana osetljivog na dodir. Uz ovu opciju više nije potrebno da u istom trenutku koristite mobilni telefon dok radite na laptopu i možete jednostavno da prenosite datoteke između mobilnog telefona i laptopa. Zamislite kakvo bi čarobno iskustvo bilo da pokrenete aplikaciju za mobilni telefon direktno na laptopu.

Možete istovremeno da pokrenete do tri prozora aplikacije, zbog čega ćete postati još produktivniji nego što je moguće na mobilnom telefonu.

Multi-screen opcija ne samo da omogućava da se ekran mobilnog telefona preslika na radnu površinu laptopa, već istovremeno možete da pokrenete i do tri prozora aplikacije sa mobilnog telefona, pri čemu se svaki prozor po želji prikazuje horizontalno ili vertikalno1, a prozorima možete da upravljate nezavisno jedan od drugog. Jednostavno prevlačite i otpuštajte datoteke između mobilnog telefona i laptopa pomoću miša da biste ih prebacivali jednako nesmetano kao pri prenosu datoteka između dve fascikle. Iza ovog naizgled jednostavnog korisničkog iskustva stoje nepokolebljivi napori kompanije HONOR da probije barijere između različitih operativnih sistema.

Kada primite datoteku na telefonu, ne morate prvo da je otpremite i jednostavno možete direktno da je otvorite da biste je pogledali.

Excel radni listovi i druge datoteke su često premale i izrezane kada se gledaju na mobilnom telefonu, ali ako kliknete na datoteku na mobilnom telefonu pomoću miša, čarobno ćete otvoriti radni list na ekranu laptopa da biste ga lako uredili1.

Takođe, možete da šaljete dokumenta sa laptopa direktno na mobilni telefon desnim klikom.

Ako izmenjenu datoteku na laptopu želite da sačuvate na mobilnom telefonu, možete direktno da je prevučete i otpustite ili kliknete desnim tasterom miša da biste je poslali na mobilni telefon1.

Kopiraj ovde, Nalepi Tamo

Kada je telefon povezan sa laptopom, nema potrebe da koristite multi-screen collaboration. Tekst koji kopirate na telefonu može lako da se nalepi i koristi na laptopu i obrnuto1.

Umrežavanje Pad uređaja i Pametnog Telefona

Pametni telefoni i tableti takođe mogu da se usklađuju, pri čemu možete da prevlačite i otpuštate datoteke i fotografije baš kao i sa laptopom. Uz split-screen funkciju tableta dostupno je više opcija sa više zadataka.

Pristupna tačka na jedan klik Održava Vezu

Nakon povezivanja na mobilni telefon, omogućite mobilnu pristupnu tačku jednim klikom da biste se povezali dok ste u pokretu. Omogućite pristupnu tačku jednim klikom, bez potrebe za složenim operacijama sa više koraka i držite internet na dohvat ruke1.

Povezivanje jednim dodirom – Snimanje istaknutih trenutaka

Prilikom igranja igrica u prikazu na celom ekranu na laptopu HONOR MagicBook ne možete da propustite neverovatne trenutke u borbi. Izvadite telefon i dodirnite NFC zonu laptopa i moći ćete da snimite do 60 s istaknutih trenutaka i da ih sačuvate na telefonu, tako da lako možete da ih podelite sa prijateljima.

Napomena:
1. Funkcija multi-screen collaboration je ograničena na model HONOR MagicBook (neki laptopovi sa preinstaliranom verzijom aplikacije Computer Manager 11.0 ili novijom verzijom) i neke mobilne telefone sa preinstaliranim sistemom Magic UI 4.0 i novijom verzijom. Samo neki tipovi datoteka i mobilnih aplikacija podržavaju ovu funkciju. Nakon što se omogući usklađivanje više ekrana sa HONOR laptopom, pored glavnog ekrana svog mobilnog telefona možete da otvorite do dva druga ekrana mobilne aplikacije.
2. Ograničeno na model HONOR MagicBook sa preinstaliranom verzijom aplikacije Computer Manager 15.0 i novijom verzijom i na neke modele HONOR Pad sa sistemom Magic UI 5.0 i novijom verzijom.