TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开

All Day Pure Music

32 Sata Baterije | Aktivno Neutralisanje Buke

*Podaci iz HONOR interne laboratorije, mogu da variraju prilikom različitih situacija i okruženja.
*Slike proizvoda i sadržaj displeja se pružaju samo kao referenca. Stvarne funkcije i specifikacije
proizvoda (uključujući ali ne ograničavajući se na izgled, boju i veličinu) mogu varirati.

32 Sata
Dugo Trajanje
Baterije1

10 Sati
Reprodukcije Muzike2

Napuni za 10 Minuta,
Uživaj 4 Sata3

AI Neutralisanje
Buke Tokom Poziva

"Awareness Mode!"

Male Dimenzije ali
Snažno Zvučno Polje

Aktivno
Neutralisanje
Buke

Čist Zvuk uz
Aktivno Neutralisanje Buke

Opremljen tehnologijom aktivnog neutralisanja buke u kome drajver generiše zvučne talase, kako bi efikasno smanjio smetnje koje mikrofon hvata iz okruženja4. Slušajte kako želite u kristalno jasnom i uravnoteženom okruženju.

AI Neutralisanje Buke Tokom Poziva

Svaka slušalica je opremljena sa po dva mikrofona dizajnirana uskim proreznim cevima i programirana algoritmom AI neuronske mreže. Može efikasno smanjiti uticaj buke vetra i inteligentno prepoznati ljudski glas, čineći svaku reč u pozivu jasnom5.

"Awareness Mode!"

Jednostavno uključite „awareness mode“ pritiskom i držanjem slušalice. Bez skidanja slušalica, možete čuti zvuk iz okoline, čineći komunikaciju licem u lice ugodnijom i prijatnijom6.

32 Sata Dugo
Trajanje Baterije1

Slušalice poseduju bateriju velikog kapaciteta sa energetski efikasnim dizajnom postužući dug vek trajanja baterije. Isključivanjem aktivnog neutralisanja buke i korišćenjem kućišta za punjenje, postiže se pun kapacitet trajanja baterije do 32 sata korišćenja, omogućavajući vam da slušate muziku bez brige.

32 Sata

uz Kućište Za Punjenje

Reprodukcija Muzike do 10 Sati2

Slušajte muziku do 10 sati sa jednim punjenjem i uživajte uz omiljene pesme.

10 Sati

Muzičkog Režima

Napuni za 10 Minuta, Uživaj 4 Sata3

Dok ste vi na pauzi za kafu, vaše slušalice će biti napunjene. Dobra muzika neće čekati, a dobro raspoloženje se nastavlja.

10 Minuta Punjenja

4 Sata Korišćenja

Male Dimenzije ali
Snažno Zvučno Polje

Prilagođen 10 mm Sound Driver

Kvalitetan zvuk se ne može sakriti. Dobar zvuk pun melodija.

Nezavisni Zadnji Poklopac sa Preciznim Podešavanjem

Struktura pouzdanosti osigurava konzistentnost zvučnog efekta. Samo preciznom kalibracijom može se postići dobar glas.

Polimerna Kompozitna Dijafragma

Neka zvuk bude prefinjen i jasan, sa bogatim zvučnim muzičkim detaljima.
Osetite emocije sveta uz muziku.

Otvorite Kućište za Punjenje i Povežite se

Nakon što otvorite kućište, mobilni telefon će automatski pronaći slušalice i brzo se povezati. Slušalice su spremne čak i ako ih ne stavite odmah na uvo, već odložite njihovo korišćenje. Nivo baterije u slušalicama i kućištu biće prikazano u pop-up boxu7.

Uživajte u Igri sa Low Latency.

Kada igrate igru na mobilnom telefonu, aktivirajte Low Latency8 opciju da biste smanjili kašnjenje Bluetooth prenosa i osigurali sinhronizaciju zvuka.

Slobodno Slušajte Čim Dodirnete

Obe slušalice imaju ugrađene kapacitivne senzore na dodir, koji se mogu koristiti
za reprodukciju muzike ili razgovor ili neutralisanje buke tako što ćete
dodiirnuti ili pritisnuti slušalicu, čineći interakciju prijatnijom.

Pritisnite dva puta

Muzički režim: Reprodukuje/pauzira
muziku

Pritisnite dva puta

Režim poziva: Odgovara/završava
pozive

Pritisnite kratko:

Prebacivanje između režima.

Inteligentna Wear Detection

Earbuds 2 Lite slušalice poseduju Wear Detection opciju koja će inteligentno i tačno otkriti da li u tom trenutku koristite slušalice ili ste ih skinuli.

 • Automatska reprodukcija / pauza

  Kada skinete slušalicu, muzika zastaje.
  Kada stavite slušalicu, muzika se nastavlja9.

 • Inteligentno prebacivanje kanala10

  Brzo prepoznaje nadolezeći poziv i neometano prebacuje slušalice u režim za razgovor.

Kompaktan i Izvrstan Dizajn

Kućište za punjenje je izvrsnog dizajna i jako prijatno za držanje u ruci.

Stavite Slušalice sa "Zero-touch"

HONOR Earbud 2 Lite koristi 3D bionički ergonomski dizajn, čineći nošenje slušalica stabilnim, ali i udobnim11.

Sa težinom od 5.5 grama za jednu slušalicu, ne možete ništa da osetite u vašem uhu12.

Udobno u Svakoj Situaciji

Slušalice standardno dolaze sa tri veličine mekih silikonskih navlaka, koje se lako prilagođavaju različitim vrstama bubne opne, čineći da vam bude prijatno u svakom trenutku.

Midnight Black

Glacier White

 • Podaci o trajanju baterije dolaze iz HONOR laboratorija. Slušalice i kućište za punjenje su potpuno napunjeni. Slušalice isključuju režim aktivnog neutralisanje buke i awareness moda. Slušalice su povezane sa mobilnim telefonom da bi puštale muziku kodiranu AAC-om pri jačini od 50%, sve dok se slušalice ne isključe i ne stave u kućište za punjenje da bi se napunile do 100%. Nastavite da slušate muziku sve dok se slušalice i kućište za punjenje ne isprazne u potpunosti. Stvarno trajanje baterije varira u zavisnosti od uslova kao što su jačina zvuka, izvor zvuka, okruženje i navike upotrebe.
 • Trajanje baterije je najduže vreme reprodukcije muzike sa jednim punim punjenjem. Podaci o trajanju baterije dolaze iz HONOR laboratorija. Slušalice isključuju režim aktivnog neutralisanje buke i awareness moda. Slušalice su povezane sa mobilnim telefonom da bi puštale muziku kodiranu AAC-om pri jačini od 50%, sve dok se slušalice ne isključe. Stvarno trajanje baterije varira u zavisnosti od uslova kao što su jačina zvuka, izvor zvuka, okruženje i navike upotrebe.
 • Podaci o punjenju dolaze iz HONOR laboratorije. Nakon što se slušalice isprazne, stavite ih u potpuno napunjeno kućište za punjenje i zatvorite poklopac kućišta, napunite ih 10 minuta, a zatim ih izvadite. Isključite ih iz režima aktivnog neutralisanje buke i povežite sa mobilnim telefonom da bi puštale muziku kodiranu AAC-om pri jačini od 50%, sve dok se slušalice ne isključe. Stvarno trajanje baterije varira u zavisnosti od uslova kao što su jačina zvuka, izvor zvuka, okruženje i navike upotrebe.
 • Kada je režim aktivnog neutralisanje buke uključen, može oslabiti percepciju okolnog zvuka i okoline. Uključite ovu funkciju u bezbednom okruženju.
 • Performanse neutralisanje buke u režimu poziva dolaze iz HONOR laboratorije, a stvarne performanse variraju u zavisnosti od faktora kao što su okruženje i terminal.
 • Performanse slušanja dolazi iz HONOR laboratorije, stvarne performanse variraju u zavisnosti od udaljenosti razgovora i drugih faktora
 • Pop-up prozor za automatsko uparivanje treba prilagoditi HONOR pametnim telefonima ili tabletima koji koriste Magic UI 4.0 i novije verzije. Za ostale telefone je podržan tradicionalni Bluetooth način uparivanja. Ova funkcija zahteva naknadne OTA nadogradnje mobilnog telefona.
 • Igranje igrica sa low latency opcijom treba prilagoditi HONOR pametnim telefonima ili tabletima koji koriste Magic UI 4.0 i novije verzije. Stvarno stanje može da varira.
 • U roku od 3 minuta nakon skidanja slušalica, muzika će se automatski nastaviti ako se slušalice ponovo stave.
 • Inteligentno prebacivanje sound output kanala treba prilagoditi HONOR pametnim telefonima ili tabletima koji koriste Magic UI 4.0 i novije verzije. Stvarno stanje može da varira.
 • Ako se osećate nelagodno kada nosite slušalice, prestanite da ih koristite i obratite se svom lekaru.
 • Podaci iz HONOR interne laboratorije. 5.5 grama odnosi se na najlakšu konfiguraciju, stvarna težina može varirati u zavisnosti od konfiguracije.