TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开

66W HONOR SuperCharge | 6.67" HONOR FullView Displej | 64MP Quad Kamera

Slike proizvoda su date samo kao referenca, stvarne karakteristike proizvoda mogu da variraju.
HONOR 50 Lite podržava maksimalno 66W žičano punjenje, potrebni su HONOR punjač i kabl od 66W. Stvarna brzina punjenja može da varira u zavisnosti od uslova okoline i drugih faktora.
HONOR FullView ekran se odnosi na dizajn uskih okvira telefona, koji generiše izuzetno visok odnos ekrana i tela. Veličina ekrana je 6.67" u punom pravougaoniku kada se meri dijagonalno. Podaci potiču iz internih laboratorijskih testova HONOR-a.
Zadnja glavna kamera je kamera od 64 MP. Fotografija visoke rezolucije mogu se doživeti u režimu „HIGH-RES“.

Pogledaj film

Četiri razloga da odaberete HONOR 50 Lite

66W
HONOR
SuperCharge1

6.67"
HONOR
FullView Displej2

64MP
Quad Kamera3

4300mAh
baterija velikog
kapaciteta4

Premium Boje

Ljubav na prvi "LIGHT"

Dostupan u dve boje, deep sea blue i midnight black. Svetlost prati ivice telefona, dok 3D dizajn obezbeđuje prijatniji osećaj držanja telefona u ruci.

6.67" HONOR FullView Displej

Šire i udobnije ISKUSTVO gledanja

Više prostora na ekranu zahvaljujući super uskom okviru od 1.05 mm. 6.67" HONOR FullView Displej ima automatsku konverziju temperature boje i podešavanje osvetljenosti za realistično i udobno iskustvo gledanja.

94.4% Odnos između ekrana i tela5

DCI-P3 širok spektar boja

1.05mm

94.4%

66W HONOR SuperCharge

40% baterije napunjeno za 10 Minuta6

Napuni svoj telefon na 40% za 10 minuta uz žičano 66W super punjenje. Dok se ujutru spremaš za posao ili fakultet, više od polovine baterije se može napuniti.

64MP Quad Kamera

Zabeleži lepotu u detaljima

Glavna kamera od 1/1.7" 64 MP značajno poboljšava rezoluciju i kontrast za jasne slike danju i noću. Snimite više elemenata širokougaonom kamerom od 8 MP. Snimajte sa udaljenosti od čak 4 cm nezavisnom macro kamerom.

64MP
Glavna Kamera

8MP
Wide Angle Kamera

2MP
Macro Kamera

2MP
Dubinska Kamera

Snimite slike HD rezolucije

64MP AI Ultra-clear režim

Otkrijte NOĆNU lepotu

Algoritam za smanjenje šuma

Otkrijte ŠIRU perspektivu

8MP Wide Angle Kamera

4300mAh baterija VELIKOG kapaciteta

Uvek Dostupan, PUN ENERGIJE

16 sati7

Web Browsing

8 sati7

Video Poziva

7 sati7

Gaming

128 GB Velika Skladišna Memorija

Dosta prostora za sve tvoje fajlove

28000+

Fotografija

11000+

Pesama

440+

HD Klipova8

Multifunkcionalni NFC9

Unesi više udobnosti u svoj život.

Profesionalna zaštita za oči,
udobnije iskustvo10

TÜV Rheinland
sertifikat za nisko plavo svetlo
(Hardversko Rešenje)

Ugrađeno smanjenje proporcije štetnog
plavog svetla da bi se izbeglo žutilo ekrana.

True Color Displej

Automatsko podešavanje temperature
boje za udobno gledanje.

eBook Mode

Za impresivno, fokusirano čitanje

Dark Mode

Dublje, mekše boje interfejsa za bolje noćno čitanje.

Napomene:
1. Maksimalna podržana snaga žičnog punjenja je 66W i treba je koristiti sa originalnim HONOR SuperCharge 66W punjačem. Stvarna snaga punjenja će biti inteligentno modulisana u zavisnosti od scenarija. Stvarno korisničko iskustvo može da varira zbog razlika u proizvodima, navika korisnika i faktora okoline.
2. Sa zaobljenim uglovima na ekranu, dužina dijagonale ekrana je 6.67 inča kada se meri prema standardnom pravougaoniku (stvarna vidljiva površina je nešto manja).
3. Četvorougaona kamera od 64 MP na HONOR 50 Lite ima glavnu kameru od 64 MP + širokougaonu kameru od 8 MP + makro kameru od 2 MP + dubinsku kameru od 2 MP. Stvarna rezolucija slike može da varira u zavisnosti od režima snimanja.
4. Kapacitet baterije HONOR 50 Lite je tipična vrednost, a nominalni kapacitet baterije je 4200 mAh.
5. Podaci iz HONOR laboratorija.
6. Podaci o punjenju potiču iz rezultata testiranja HONOR Lab-a. Na temperaturi od 25 ℃ i relativnoj vlažnosti od 45% do 80%, HONOR punjač od 66W i originalni kabl za punjenje koriste se za punjenje baterije od 3% kada je ekran telefona isključen. Stvarni podaci o punjenju mogu da variraju u zavisnosti od proizvoda, navika korišćenja i faktora životne sredine. Preovlađuju stvarni podaci.
7. Podaci iz HONOR laboratorija. Trajanje baterije zavisi od stvarnih situacija korišćenja.
8. Podaci iz HONOR laboratorija. Kapacitet se izračunava kao 10MB/pesma, 4MB/slika, 250MB/video (720P). Stvarni brojevi mogu da variraju u zavisnosti od veličine datoteke.
9.NFC funkcioniše samo sa određenim SIM karticama, konsultujte provajdere komunikacionih usluga za više informacija.
10. Ovaj proizvod nema terapeutsku funkciju.

Izjava:
*Opisi proizvoda i sadržaj na ekranu su prikazani samo kao referenca. Stvarne karakteristike i specifikacije proizvoda (uključujući, ali ne ograničavajući se na izgled, boju i dimenzije) i sadržaj ekrana (uključujući, ali ne ograničavajući se na pozadinu, korisnički interfejs i slike) mogu da se razlikuju.
*Gore navedeni podaci su teorijske vrednosti dobijene u HONOR laboratorijama u specifičnim okruženjima za testiranje. Stvarne vrednosti mogu da variraju zbog individualnih razlika u proizvodima, verzija softvera, upotrebe i faktora okruženja.
* Da bi pružili najtačnije informacije o proizvodu, specifikacijama i karakteristikama, HONOR može da izvrši prilagođavanja u realnom vremenu u tekstovima i slikama na gorepomenutim stranicama kako bi se poklapali sa stvarnim podacima o proizvodu kao što su performanse, specifikacije, razmere i komponente. Zbog razlika u proizvodnim serijama i faktora ponude, prilagođavanja gornjih izjava će biti izvršena bez prethodne najave.