TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Avgust 23, 2023

Ovu funkciju na telefonu niste videli do sada

[Beograd, 23. avgust 2023.] Da li ste nekada razmišljali da igrate istu igricu na podeljenom ekranu sklopivog telefona? Nije jednostavno „podeliti” ekran, ali svakako nudi zabavu na malo drugačiji način.

Ovu funkciju na telefonu niste videli do sada

Ostin Evans, jedan od najpoznatijih influensera koji se bavi tehnologijom i igricama, došao je na ideju da napravi jedno novo, potpuno drugačije iskustvo igranja igrica pomoću funkcije Parallel Space koju poseduje novi HONOR Magic V2 telefon. Igrica koju je igrao naziva se Wild Rift, a on je uspeo da kontroliše dva različita igrača u isto vreme i pobedi svog rivala. Poznati influenser rekao je da HONOR Magic V2 poseduje najbolji hardver koji je ikada video u poređenju sa bilo kojim drugim pametnim telefonom.

Kako je Ostin uspeo da napravi novo iskustvo u igranju igrica na HONOR Magic V2 možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=uXmM2dG_n2g.

Ovu funkciju na telefonu niste videli do sada

Uz pametnu funkciju Parallel Space, možete istovremeno da koristite 2 različite aplikacije paralelno na jednom ekranu. Kada se ova funkcija uključi, dve aplikacije rade istovremeno, tako da ne utiču jedna na drugu i ne narušavaju bezbednosni prostor koji štiti privatnost.

Tokom HONOR Keynote „Unfold Tomorrow” koji će se održati 1. septembra na IFA 2023, George, generalni direktor kompanije HONOR, otkriće inovacije koje donosi ova kompanija. Za više informacija, posetite HONOR zvanični sajt: https://www.honor.com/global/events/honor-ifa/.

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više