TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
April 26, 2023

HONOR Magic Vs osvojio nagrade na iF Design Award 2023

Kompanija je osvojila ukupno devet nagrada

[Beograd, 26. april 2023.] Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je dobio devet nagrada na prestižnoj iF Design Award 2023. Priznanja su dodeljena HONOR Magic Vs telefonu i karakteristikama kamere, uključujući video snimanje u filmskom režimu; Magic Take, More Highlights at One Shot; Solo Cut Mode; i Multi-Video snimanje. Prepoznate su i brojne druge HONOR funkcije, uključujući AI Privaci Call i Earbud Temperature Measurement, što naglašava veliku posvećenost kompanije dizajnu i inovacijama usmerenim ka čoveku.

HONOR Magic Vs osvojio nagrade na iF Design Award 2023

„Veoma smo srećni i počastvovani što smo primili brojne iF Design Awards. Ove nagrade potvrđuju našu viziju i ističu stvarnu potražnju za inovacijama koje su usmerene na čoveka i koje rešavaju bolne tačke korisnika”, izjavio je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd. „Sa posvećenošću stvaranju novog inteligentnog sveta za sve, nastavićemo da pomeramo granice tehnologije i dizajna, donoseći intuitivnija tehnološka rešenja u našim proizvodima i uslugama.”

HONOR Magic Vs nagrađen je zbog svojih, vodećih u industriji, šarki i ekrana, kao i za svoja sjajna iskustva koja su olakšana novom funkcijom split-screen navigacijom i režimom cross-screen collaboration. U znak priznanja za inovativno iskustvo fotografisanja i snimanja video zapisa, funkcije: Snimanje videa u režimu filma; Magic Take, More Highlights at One Shot; Solo Cut Mode; i Multi-Video snimanje su nagrađene za primer izvrsnog dizajna koji je usmeren na čoveka. Ove funkcije pomažu korisnicima da lakše snime visokokvalitetne snimke kako bi sačuvali svoje dragocene trenutke.

HONOR Magic Vs osvojio nagrade na iF Design Award 2023

iF Design Award 2023 takođe je prepoznala niz drugih HONOR funkcija, nagrađujući HONOR AI Privaci Call, revolucionarno rešenje za „curenje zvuka” tokom poziva, i funkciju Earbud Temperature Measurement koja dolazi sa HONOR 3 Pro slušalicama.

Nagrada iF Design Award je jedna od tri najistaknutije svetske nagrade za dizajn, zajedno sa nagradom Red Dot i Međunarodnom nagradom za izvrsnost u dizajnu (IDEA). Sudeći po panelu međunarodnih stručnjaka za dizajn, nagrada iF Design Award je dobila skoro 11.000 prijava sa 56 tržišta širom sveta. Učesnici se takmiče u devet različitih disciplina i 82 kategorije nagrada, uključujući proizvod, pakovanje, komunikaciju i usluge dizajna, arhitekturu i enterijer arhitekturu, profesionalne koncepte, korisničko iskustvo  kao i korisnički interfejs.

Kompletnu listu dobitnika nagrade HONOR iF Design Award možete pronaći ovde.

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više