TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Decembar 8, 2022

HONOR nas podseća koliko je važno da smo zajedno

Kako god izgledali naši praznici, najlepše je kad ih provodimo zajedno

Beograd, 08. decembar 2022. - Kada na kalendaru okrenemo poslednji mesec u godini, kroz prozor ugledamo prve decembarske dane, a novogodišnja euforija već počinje da se oseća u vazduhu – tada znamo da je došla sezona prožeta emocijama. Neki su već veoma uzbuđeni zbog predstojećih praznika, a neki ukrašavanje jelke i ulazak u praznično raspoloženje ostavljaju za poslednji trenutak. Ipak, jedno nam je svima zajedničko – dolazi vreme kada želimo da budemo zajedno.

Rolerkoster osećanja nije neobičan za ovo doba godine: od opuštanja i ušuškanosti, preko užurbanosti kako bi se sve obaveze završile na vreme, pa sve do nostalgije koja često ide „ruku pod ruku“ sa decembrom. Kada se osvrnemo i shvatimo da je prošla još jedna godina, u kojoj je verovatno bilo i lepih i manje lepih trenutaka, jedno je sigurno: najviše smo zahvalni za one koji su bili tu, pored nas, da nam budu podrška i oslonac u izazovima, i ponosni navijači kada se slavi.

Kao tehnološka kompanija, HONOR je svestan toga da ništa ne može zameniti lepotu i magiju autentične povezanosti među ljudima. Zato je misija brenda upravo da, koristeći sve prednosti koje savremene tehnologije nude, podstakne ovu povezanost, omogući joj da raste i napreduje, i opstane tamo gde ranije nije mogla.

Za sve one male ili velike trenutke za koje bismo voleli da budu savršeni; za sve one stvari koje nas zbližavaju sa najmilijima, čak i kada smo daleko; za svaki mali dnevni neuspeh, treba da zapamtimo – bez obzira kako izgledali novogodišnji i božićni praznici, najbolji su oni koji provedemo sa našim najmilijima.

Kroz kratki film, kompanija HONOR nas podseća na važne momente u našim životima i poziva nas da se povežemo sa ljudima koji su nam zaista bitni, da izrazimo svoja osećanja i budemo iskreni. Prikazuje nam i male svakodnevne trenutke koje smo svi iskusili; stvari koje nisu išle po planu, ali su na kraju bile nezaboravne, jer smo zajedno, i to je ono što je na kraju najvažnije.

Zato je naša novogodišnja poruka jednostavna – It’s an HONOR to be with you.

https://www.youtube.com/watch?v=BsEH1e1v6f4

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više