TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Experience
Experience
ultra ekran, ultra snaga
ultra ekran, ultra snaga
66W HONOR SuperCharge
66W
HONOR SuperCharge
120Hz HONOR Fullview Displej
120Hz
HONOR Fullview Displej
4800mAh Izdržljiva baterija
4800mAh
Izdržljiva baterija
Testirali smo
HONOR Magic4 Lite 5G
Novi HONOR Magic4 Lite 5G telefon se pronašao na testu
kod Ane, Radomira i Marka.
Pogledajte u nastavku njihove utiske i šta je to što je njih
oduševilo kod ovog telefona.
120Hz Brzina Osvežavanja Ekrana
120Hz Brzina Osvežavanja Ekrana
6.81 inča FHD ekran, odnos ekrana i tela do 94%. Podržava brzinu osvežavanja do 120Hz i brzinu dodira ekrana od 240Hz; inteligentno prilagođava brzinu osvežavanja. Neverovatno brzo impresivno iskustvo.
Radomir Marković
„Istakao bih HONOR FullView Display koji se u svim uslovima osvetljenosti pokazao i više nego dobrim. I po mraku i pod sunčevim svetlom, imao sam odličnu preglednost prilikom gledanja video snimaka, četovanju i isprobavajući razne aplikacije.”
Radomir Marković
TAG Media
Ana Lađarević
„Najjači utisak o HONOR Magic4 Lite telefonu je to koliko je pouzdan. Baterija je istrajna i kada je ujutru napunim ne moram da mislim o njoj. Bez obzira na to što telefon ima veliki displej koji je stalno u upotrebi, ili što koristim Spotify najmanje tri sata dnevno, dan završim na oko 20 odsto. Poseban plus je opcija brzog punjenja gde se za pola sata dopunim do skoro 80 odsto.”
Ana Lađarević
Blic
66W HONOR SuperCharge
66W HONOR SuperCharge
Revolucionarni jednoćelijski dizajn sa dve petlje obezbeđuje pumpu sa dvostrukim punjenjem. Možete napuniti bateriju do 81% za samo 30 minuta. Uz pametno punjenje, produžite vek baterije.
6GB+2GB HONOR RAM Turbo
6GB+2GB HONOR RAM Turbo
Efikasan 6GB RAM, koji ide sa HONOR dinamic RAM Turbo tehnologijom, može lako da koristi 2GB ROM za proširenje skladišta. Uživajte u nesmetanom radu sa više zadataka.
Marko Čavić
„Za nas koji koristimo telefone na malo višem nivou od prosečnih korisnika, dopalo mi se to da telefon poseduje HONOR RAM Turbo tehnologiju. Ona premešta deo flash memorije u RAM, što znači da se 6GB dostupnog RAM-a može povećati na 8GB RAM-a. U prevodu, istovremeno možete da koristite više aplikacija bez bojazni da će se one zaustaviti.”
Marko Čavić
Mondo
KUPI
Zrak svetlosti,
Preokret Srca
Titanium Silver, Ocean Blue, i Midnight Black,
boje koje blistaju.
Black
Midnight
Black
Silver
Titanium
Silver
Blue
Ocean
Blue
           
Napomena:
* Fotografije proizvoda i sadržaj ekrana služe samo za referencu. 
* Podaci potiču iz HONOR laboratorije.
* Za različite aplikacije i igre, brzina osvežavanja može biti različita.
* Tipična vrednost baterije je 4800mAh, a nominalna vrednost je 4700mAh.
* Pametni telefon podržava do 66W punjenje i treba ga koristiti zajedno sa originalnim HONOR super punjačem od 66W i kablom. Stvarna snaga punjenja može neznatno da varira u zavisnosti od scenarija, proizvoda, navika korišćenja i faktora životne sredine.