TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Februar 13, 2023

HONOR i Ginisova knjiga rekorda otkrivaju novu AI kameru

[Beograd. 13. februar 2023.] – Svaki put kada čujemo da je oboren još jedan Ginisov rekord, obavezno pročitamo o čemu se radi i zapitamo se kako je izgledao čitav proces ovog jedinstvenog testa. Uzbuđenje koje u tom trenutku proživljavaju učesnici ne može se ni zamisliti, kao ni osećaj kada baš svoju sliku vide u zvaničnoj Ginisovoj knjizi rekorda, koja, još od 1995. godine, beleži ljudska dostignuća i prirodne fenomene koji se u svakom trenutku graniče sa nemogućim.

HONOR i Ginisova knjiga rekorda otkrivaju novu AI kameru

Upravo zato, kompanija HONOR odlučila je da se udruži sa Ginisovom knjigom rekorda i magičnom kamerom novog pametnog telefona HONOR Magic5 Pro i zabeleži bar deo tih neverovatnih emocija i procesa obaranja rekorda. Pametni telefon Magic5 serije predstavljen je na ovogodišnjem Mobile World Congress-u (MWC) 27. februara.

AI kamera pametnog telefona HONOR Magic5 Pro je uspela da zabeleži momenat košarkaša u trenutku u kom pokušava da obori Ginisov rekord. Pomoću ovog pametnog telefona kreirane su fotografije koje najbolje prikazuju brze sportske pokrete,  a zabeležen je i  behind the scene momenat koji prikazuje kako HONOR Magic5 Pro fotka ove trenutke.

Putem sledećih linkova možete saznati kako je to izgledalo:

Guinness World Record social: https://twitter.com/GWR/status/1625072505432965120

HONOR social: https://twitter.com/Honorglobal/status/1625073796708470784

HONOR Magic5 Pro pametni telefon doneo je mnoge inovacije i unapređenja u polju fotografija, a ovo je samo mali deo onoga što ova kamera može da ponudi.

Zvanično globalno lansiranje Magic5 serije telefona, kao i HONOR Magic5 Pro održalo se na MWC 2023 sajmu, 27. februara kada je kompanija HONOR imala svoje izlaganje u Barseloni.

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više