TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Tervetuloa Honor-tukeen
  • Vaihe 1
    Varmuuskopioi tietosi

Laitteesi tyhjenee täysin huollon yhteydessä, muista siis varmuuskopioida tietosi (ml. kuvat, yhteystiedot) ja palauta laite tehdasasetuksiin.

• Vaihe 2
    Rekisteröi hakemuksesi

Lähetä hakemuksesi ja saat sähköpostiin varmistusviestin jossa on mukana ohjeet laitteen lähettämiseen.

• Vaihe 3
    Valtuutettu huoltokeskus käsittelee laitteesi

Huolto vastaanottaa laitteesi ja huoltaa sen tarvittavin toimenpitein.

• Vaihe 4
    Laitteen toimitus

Laitteesi palautetaan toivomallasi tavalla.

Hae postihuoltopalvelua

Vahvistan, että olen poistanut SIM-kortin ja SD-kortin laitteesta (mikäli laitteessasi ei ole jompaa kumpaa näistä, valitse tämä vaihtoehto silti, kiitos). Sinut siirretään vierailemaltasi sivulta suoraan HONOR-huoltokumppanin viralliselle verkkosivulle.

Postihuoltopalvelun usein kysytyt kysymykset:

1. Kuinka paljon toimitus "Postihuoltopalvelussa" maksaa?

Toimitus on maksuton takuun alaisille laitteille mukaan lukien älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet ja älykellot. Kuulokkeiden ja rannekkeiden osalta olethan yhteydessä jälleenmyyjään huoltotavan varmistamiseksi. Takuun ulkopuolisille laitteille toimituskustannukset riippuvat huoltokumppanimme hinnastosta. Valtuutettu huoltokumppanimme toimittaa sinulle alustavan hinta-arvion.

2. Onko Postihuoltopalvelun käyttöön jotain rajoituksia?

Mikäli olet alle 18-vuotias ja haluat lähettää hakemuksen, ole ystävälinen ja pyydä vanhempaasi tai huoltajaasi tekemään hakemus puolestasi.

3. Kuinka teen hakemuksen Postihuoltopalveluun?

Voitte pyytää palvelua Honorin virallisen nettisivun kautta. Palvelun voi tilata myös tukemme sähköpostista tai Honor-tukeen soittamalla 0800774110.

4. Onko huoltoon lähettäminen turvallista?

Kaikki tiedot tulee poistaa laitteesta ennen huoltoon lähettämistä ja tiedot poistetaan myös huoltoon saavuttua, joten pidä huoli varmuuskopioinnista sekä laitteen tehdasasetuksiin palauttamisesta.

5. Kuinka pitkään huolto kestää?

Huollon pituus riippuu toimitusajoista valtuutettuun huoltokeskukseen ja sieltä takaisin. Arvioitu huoltoaika on 5-7 työpäivää, riippuen vian laadusta ja varaosien saatavuudesta.

6. Kuinka voin seurata huoltoni tilaa?

Mikäli tarvitset lisätietoja huoltosi valmistumisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse 0800774110 tai sähköpostitse fi.support@honor.com.

7. Kuinka pakkaan laitteeni turvallisesti toimitusta varten?

Suosittelemme, että pakkaat laitteesi oikein välttääksesi ulkoisia/mekaanisia vaurioita jotka aiheutuvat kuljetuksesta. Alkuperäinen myyntipakkaus on sopiva lähetykseen. Mikäli sinulla ei ole alkuperäistä myyntipakkausta, valitse laitteelle oikean kokoinen laatikko ja käytä kuplamuovia, vaahtomuovia tai sanomalehtiä pehmusteena.

8. Lisätarvikkeet

Ennen laitteesi pakkaamista ja lähettämistä, poistathan lisätarvikkeet ja suojat jotka eivät olleet osana alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Näihin lukeutuvat suojalasit ja suojakuoret. Latausongelmissa lähetäthän myös alkuperäisen laturin.

9. Kuinka voin vaihtaa laitteeni uuteen?

Mikäli laitteesi ei toimi oston jälkeen kuten pitää ja siinä ei ole itseaiheutettuja vahinkoja, voit toimittaa laitteen takaisin myyjälle tietyn ajan sisällä ostosta vaihtaaksesi sen vastaavaan. Saadaksesi lisätietoja tästä ajasta, olethan yhteydessä jälleenmyyjääsi.

• Puhelinpalvelu
  • fi.support@honor.com
  • Live Chat
Ota yhteyttä

Lisää tukea

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Puhelinpalvelu 0800774110
Lisää tukea Lisää tukea