TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Maj 19, 2020

HONOR je najavio novi portfolio All-scenario proizvoda kako bi mladima omogućio napredniji smart životni stil

HONOR je proširio svoju all-scenario ponudu proizvoda HONOR MagicBook Pro, HONOR ViewPad6, HONOR Router 3, HONOR Vision X1 serijom i HONOR Choice smart home uređajima.

[Šangaj, Kina, 19. maj, 2020] – Globalni tehnološki brend HONOR je danas proširio svoju All-Scenario strategiju za pametan život lansiranjem sveobuhvatnog portfolia proizvoda u Kini koja uključuje HONOR MagicBook Pro, HONOR ViewPad 6, HONOR Router 3, HONOR Vision X1 seriju i HONOR Choice smart home uređaje. HONOR je takođe otkrio i koji će od novih proizvoda biti dostupni globalno.

HONOR je najavio novi portfolio All-scenario proizvoda kako bi mladima omogućio napredniji smart životni stil

Oslobodite svoju kreativnost sa potpuno novim HONOR MagicBook Pro i ViewPad 6 uređajima

HONOR MagicBook serija dizajnirana je za mlade profesionalce i studente koji traže superiorne performanse i funkcionalnost po pristupačnim cenama, a ujedno je i nagrađena sa pet zvezdica od strane Expert Reviews sajta koji ju je proglasio „savršenim PC računarom za studente“. HONOR je danas najavio i HONOR Academy Program za zemlje van Kine. U saradnji sa tehnološkim stručnjacima, HONOR će mladima širom sveta ponuditi ekskluzivnu priliku za razvoj i učenje na njihovim novim kompjuterima i servisima kao što je Microsoft 365. HONOR MagicBook serija osmišljena je kako bi studentima i mladima pomogla da ovladaju novim veštinama, oslobode svoju kreativnost i motivišu se za svakodnevni život uz pomoć jednogodišnje pretplate na Microsoft 365 Personal, Microsoftov novi i poboljšani pretplatnički servis.

HONOR je danas predstavio potpuno novi HONOR MagicBook Pro sa dijagonalom od 16.1-inča. Zajedno sa tankim ivicama ekrana širine 4.9mm uz pomoć kojih je postignut odnos ekrana prema telu uređaja od 90 odsto, HONOR MagicBook Pro korisnicima donosi poboljšano iskustvo gledanja sadržaja. HONOR MagicBook Pro pokreće 10. generacija Intel Core i7-10510U procesora kao i NVIDIA GeForce MX350 grafička karta, zahvaljujući kojima je iskustvo korišćenja glatko i veoma stabilno. Njegova unapređena funkcija za rad na više ekrana korisnicima takođe omogućava da maksimalno iskoriste svoju produktivnost. Cena HONOR MagicBook Pro modela kreće od 5,999 RMB za i5/16GB/512GB SSD/MX350 verziju dok cena i7/16GB/512GB SSD/MX350 modela iznosi 6,699 RMB, i oba uređaja će biti dostupna u Rusiji od septembra 2020. godine1.

Kako bi se postarao da korisnici uvek budu povezani, HONOR je predstavio i HONOR ViewPad 6. Sa Kirin 985 sistemom na čipu i podrškom za WiFi 6+ konektivnost, HONOR ViewPad 6 donosi performanse bez zastajkivanja, bilo da ga koristite za posao ili zabavu. HONOR ViewPad 6 poseduje zapanjujuć 2K FullView displej, smart split-screen opciju i izvanredan HD stereo kvalitet zvuka. Kompatibilan je sa HONOR Magic-Pencil dodatkom, što ga čini savršenim alatom za sve korisnike koji žele da ispolje svoju kreativnost. HONOR ViewPad 6 modela, i biće dostupni na velikom broju tržišta od juna 2020. godine2.

Unapredite svoju konektivnost sa HONOR Router 3 i potpuno novim HONOR Vision uređajem

Wi-Fi 6 je naredna generacija Wi-Fi tehnologije, a HONOR Router 3 će biti prvi HONOR ruter koji će usvojiti ovaj najnoviji Wi-Fi Standard koji korisnicima dozvoljava da maksimalno iskoriste veće brzine interneta. HONOR Router 3 može da postigne veći protok informacija, veću brzinu interneta i znatno manju potrošnju energije zahvaljujući Wi-Fi 6+ čipsetu i Gigahome Dual-core 1.2 GHz procesoru. Uređaj je u stanju da postigne propusnost do 3,000 Mbps preko jednog 2.4Ghz kanala i jednog 5Ghz kanala. HONOR Router 3 takođe podržava OFDMA tehnologiju za više korisnika za direktne konekcije ka nekoliko uređaja, što omogućava veću stabilnost i bolji prenos podataka sa izuzetno malom latentnošću. Cena HONOR Router 3 modela iznosi 219 RMB i biće dostupan na brojnim svetskim tržištima od jula 2020. godine.

HONOR je takođe predstavio i svoj najnoviji pametni ekran, HONOR Vision X1 seriju. Sa 8K dekodiranjem i displejom, Motion Estimate i Motion Compensation tehnologijom i 4*10W zvučnicima, HONOR Vision X1 serija je pametni TV visokih performansi koji pruža zapanjujući realizam koji prati fantastičan kvalitet zvuka. Kako bi podržala neometan i povezan životni stil svojim korisnicima, HONOR Vision X1 serija je opremljena pametnim asistentom kog možete kontrolisati uz pomoć drugih HONOR uređaja. HONOR Vision X1 serija je dostupna sa dijagonalama ekrana od 65 inča, 55 inča cenom koja iznosi 3,299 RMB, odnosno 2,299 RMB.

Obogatite svoje iskustvo pametnog doma novim opcijama koje donosi HONOR Choice

Kao deo HONOR smart life ekosistema, HONOR Choice donosi pun spektar najboljih u klasi smart proizvoda koje prave dobro poznati proizvođači i koji pokrivaju pametne domove, sport, zabavu, tehnologiju i putovanja. HONOR Choice na najbolji način pokazuje posvećenost brenda ka inovacijama svojih proizvoda i oslikava dizajn filozofiju kompanije HONOR koja je šik i maksimalno fokusirana na korisnike. Korišćenjem inovativnih tehnologija kao što su Huawei HiLink, HONOR Choice pruža savršenu smart konekciju kako bi korisnicima pružio potpuno integrisano iskustvo korišćenja.

HONOR je najavio novi portfolio All-scenario proizvoda kako bi mladima omogućio napredniji smart životni stil

HONOR Choice predstavio je TWS Earbuds X1, ultimativne i potpuno bežične slušalice koje pružaju besprekorno audio iskustvo. TWS Earbuds X1 donose izuzetno audio iskustvo sa trajanjem baterije do 24 sata. Cena TWS Earbuds X1 iznosi 169 RMB.

Pored TWS Earbuds X1 slušalica, HONOR Choice je otkrio i Smart Vacuum Cleaner, pametni usisivač izuzetno male težine i velike svestranosti pri čišćenju koja uključuje veliku usisnu moć i tehnologiju mopanja. Pokreće ga motor snage 350W sa 100.000 rotacija po minutu koji pruža veliku snagu usisavanja, a tu je i ugrađena baterija koja može da pruži do 65 minuta rada. Usisivač poseduje i sistem ultraljubičaste sterilizacije kako bi efikasno eliminisao bakterije sa različitih površina.

A kako nam se leto približava velikom brzinom, HONOR Choice je lansirao Air Multiplier i Humidifier uređaje kako bi korisnicima pomogao da pobegnu od vrućine i ostanu rashlađeni, dok Desk Lamp (stona lampa), Electronic Toothbrush (električna četkica za zube) i Smart Kettle (pametni čajnik) donose širok spektar pametnih podešavanja koji vam pomažu da se opustite i odmorite kod kuće, ostanete zdravi i uživate u udobnom i pametnijem životu. Određeni HONOR Choice smart kućni proizvodi biće dostupni na određenim svetskim tržištima od juna.

George Zhao, predsednik kompanije HONOR izjavio je: „Korišćenjem naše tehnologije, HONOR je posvećen donošenju naprednijih smart životnih iskustava na globalno tržište i pomaganju da mladi ljudi ostanu mentalno i fizički zdravi, dok u isto vreme želimo da omogućimo efikasniji rad i učenje od kuće tokom ovog teškog perioda. Kao veoma važan deo naše all-scenario strategije za smart život, HIHONOR.com teži ka tome da stvori iskustvo kupovine koje na jednom mestu nudi kompletnu ponudu svih all-scenario proizvoda uz superiornu logističku podršku, servise koji pomažu korisnicima nakon kupovine proizvoda i specijalne pogodnosti za VIP korisnike“. Od danas, HONOR je lansirao 14 e-komerc platformi koje su sakupile 1.54 registrovanih korisnika. Potpuno novi HIHONOR.com Ujedinjeno Kraljevstvo će biti aktivan 21. maja 2020. godine.

Pravno odricanje od odgovornosti
1 Specifikacije proizvoda mogu varirati u Rusiji
2 Proizvod će nositi ime HONOR Pad V6 u Rusiji, a HONOR ViewPad 6 na drugim tržištima

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više