PALKINTO

VOITA HONOR PLAY SEKÄ MUITA PALKINTOJA

Toimintasäännöt

Honor Playn online-suoratoistotoiminnan (jäljempänä "toiminta") järjestää Honorin älypuhelin (jäljempänä "Honor"). Toimintaan osallistujat (jäljempänä "osallistujat") osallistuvat toimintaan lähettämällä kommentteja Honorin älypuhelimista. Kaikkien osallistujien katsotaan hyväksyneen seuraavat ehdot.

Toiminnan aikataulu

28.8 klo 00.00 – 31.8 klo 24.00 (GMT +2)

Säännöt

Toiminta koostuu kahdesta osasta:

1. Kommentoi voittaaksesi Honorin lisävarusteen

(1) Osallistujat voivat lähettää kommentteja voidakseen voittaa Honorin lisävarusteen. Jokainen osallistuja saa vain yhden mahdollisuuden voittaa palkinnon kunakin päivänä ja suurin palkinto on voimassa.

(2) Osallistujat, joiden kommentoinnin järjestysnumero on luvun 50 monikerta (50, 100 ja 150), voivat saada palkinnon.

(3) Yhteensä 30 palkintoa luovutetaan satunnaisesti, mukaan lukien Honorin munanmuotoinen kannettava Bluetooth-musiikkikaiutin, Honor AM15 -kuuloke ja xSport AM61 Bluetooth -kuuloke.

(4) Kullekin osallistujalle annetaan satunnainen koodikuva ensimmäisen kommentin jättämisen jälkeen. Voittokoodit julkaistaan reaaliajassa, ja kaikkien voittajien luettelo julkaistaan sen jälkeen, kun toiminta päättyy.

(5) Voittajat voivat ottaa yhteyttä järjestäjään ja esittää satunnaisen koodikuvan ja toimitusosoitteensa seitsemän työpäivän kuluessa toiminnan päättymisestä.

(6) Huawei Device Co., Ltd:n työntekijät eivät saa osallistua toimintaan.

2. Kommentoi voittaaksesi Honor Playn

(1) Osallistujat voivat lähettää kommentteja voidakseen voittaa Honor Playn.

(2) Järjestäjä valitsee ainutlaatuisimman ja innovatiivisimman kommentin voittajaksi.

(3) Palkintona jaetaan Honor Play -puhelin (4 Gt + 64 Gt). Laitteen väri valitaan satunnaisesti.

(4) Kullekin osallistujalle annetaan satunnainen koodikuva ensimmäisen kommentin jättämisen jälkeen. Voittokoodi ilmoitetaan kolmen päivän kuluessa toiminnan päättymisestä.

(5) Voittaja voi ottaa yhteyttä järjestäjään ja esittää satunnaisen koodikuvan ja toimitusosoitteensa ennen elokuun loppua 2018.

(6) Huawei Device Co., Ltd:n työntekijät eivät saa osallistua toimintaan.

Palkinnonjako

Palkintoja ei voida siirtää toiselle henkilölle tai lunastaa rahana tai muina tavaroina. Kunkin voittajan on ilmoitettava voimassa olevat yhteystiedot (mukaan lukien sähköpostiosoite, täydellinen nimi, täydellinen toimitusosoite, puhelinnumero ja postinumero) palkinnon lunastamiseksi seitsemän päivän kuluessa voittajaluettelon julkaisemisesta. Palkinnot lähetetään 30 työpäivän kuluessa. Honor maksaa kaikki maksut ja lähetyskulut. Voittajan katsotaan luopuneen oikeudesta lunastaa palkinto, jos palkintoa ei voida toimittaa voittajalle tämän virheen takia.

Tietosuoja ja henkilötiedot

Honor takaa, että toimintaa varten kerättyjä tietoja ei myydä, jaeta tai luovuteta kolmansille osapuolille (paitsi Honorin kumppaneille, jotka suorittavat toiminnan).
Honor kerää henkilötietoja vain voittajilta. Koska toiminta koskee maailmanlaajuisia käyttäjiä, sen yhteydessä voidaan siirtää henkilötietoja maan rajojen yli (esimerkiksi tiedonsiirtoa useiden maiden välillä EU:ssa tai sen ulkopuolelle). Tällaisia tietoja käytetään yksinomaan palkintojen jakeluun ja Honor sitoutuu pitämään kyseiset tiedot suojattuina sekä poistamaan ne puolen vuoden kuluessa.